Vând Breaking News-uri care te fac jurnalist(cu update)

Astăzi s-a întrunit la Realitatea TV şedinţa extraordinară a producătorilor de ştiri. Cu această ocazie s-a întocmit voios lista tuturor breaking news-urilor care vor avea loc în următoarii cinci ani. De asemenea colectivul redacţional de la Antena 3 a stabilit drept unic ţel depăşirea numărului de breaking news-uri ale colegilor de la Realitatea TV. Sunt prevăzute cu 235 mai multe breaking news-uri.

Băsescu a fost huiduit astăzi la Iaşi. Bombă. Şoc. Orgasm teve total. Realitatea TV face breaking news cu asta. Face şi Antena 3 breaking news cu asta. Suntem singura ţară din galaxie şi poate că din întregul Univers care face breaking news cu un eveniment previzibil. Toate manualele de jurnalism care atârnă cu tonele pe rafturile redacţiilor care se respectă definesc breaking news-ul  ca pe un eveniment imprevizibil. Băsescu e fluierat peste tot şi în orice poziţie. Să dăm un simplu Google. Tastăm ţac- pac „Băsescu fluierat”. Enter. Iată rezultatele (sunt toate breaking newsuri):

 • Preşedintele Traian Băsescu a fost fluierat la Tuşnad(Antena 3)

 • Preşedintele Traian Băsescu a fost fluierat şi huiduit înaintea discursului de Ziua Marinei, la Constanţa (Antena 3)
 • Preşedintele Traian Băsescu a fost huiduit la Iaşi(Realitatea TV)
 • Numele lui Traian Băsescu, huiduit de publicul de la Festivalul „George Enescu”, Bucureşti

Dacă vă plictisiţi de huiduieli cu Băse, avem pe Google şi huiduieli cu Elena Udrea,  cu Boc şi cu mulţi mulţi alţii:

 • ·      Elena Udrea, huiduită şi fluierata la Festivalul de Jazz de la Garana!
 • ·      Elena Udrea, huiduită de pensionari (Realitatea TV)
 • ·      “Premierul Emil Boc, huiduit pe Centura Capitalei (Realtiatea Tv)”
 • ·      “Boc, huiduit la parada de Ziua Nationala”
 • ·      “Emil Boc a fost huiduit la Galati de voluntarii care lucrau la dig “
 • ·      Emil Boc, huiduit si bulgarit de sindicalistii de la Guvern

Dar, totuşi, cele mai dulci huiduieli, huiduielile care dau cel mai bine pe sticlă, cele mai telegenice huiduieli rămân cele cu domnul preşedinte. Cele mai galbene şi mai breaking niuzoase huiduieli. Vând beaking news cu Băse. Deţin agenda preşedintelui pentru săptămâna viitoare. Adaug “un Băsescu huiduit la…” la fiecare vizită şi obţinem un breaking news care urmează să aibă loc.

(Băsescu huiduit la…)

PS.Acum Realitatea TV titrează şi mai mare: “Breaking news: Băsescu huiduit şi la Focşani”. Orgasm total.

Update. Atentat sinucigaş la Moscova. 20 de morţi deocamdată. Posturile noastre încă o ţin cu „Băsescu huiduit”. Din surse sigure atentatorul de la Moscova nu a  strigat „Jos Băsescu” înainte de a-şi bubui măruntaiele.

Update 2. Realitatea Tv a dat totuşi 5 minute ceva despre atentat. A lămurit repede ce şi cum şi a revenit cu un titlu pe burtieră şi mai bengos:”Băsescu huiduit la Iaşi şi Focşani”. Dacă posturile o mai ţin aşa,  s-ar putea ca la următoarele alegeri să iasă Elena Udrea preşedinte. O parte importantă din popor va vota aşa cum a făcut-o şi la ultimele alegeri: nu împotriva unui politician, ci împotriva posturilor tv. Şi mie mi-e antipatică Puterea, dar parcă mai nasoală e manipularea asta pe faţă, care ne jigneşte inteligenţa

Anunțuri

4 gânduri despre „Vând Breaking News-uri care te fac jurnalist(cu update)

 1. orgasm multiplu! se mai duce pe undeva dupa focsani? hai, ca 2 BN cu asta parca nu’s destule..
  ma rog, o sa fie si o editie speciala si poate chiar si prima parte din ora de foc. un presedinte in mandatul caruia s’au luat masuri nepopulare e huiduit. ce chestie, dom’le! istoria va consemna aceasta iesire din comun, cu siguranta!

 2. eu fac hepatita numai cand dau pe realitatea. doamne, cat s-au putut prostitua!! si antena 3, dar parca realitatea i-a lasat mult in urma. ma gandeam ca in mod normal costurile unei astfel de prostitutii ar trebui sa se masoare in ani si ani de chinuiala ca sa isi recastige macar partial imaginea de post de stiri echidistant. dar mi-am amintit ca suntem in romania si aici lumea uita repede. hulitiii de azi, liderii reveniti in forta de maine…si invers. ata ete, aici traim…

 3. In curand vor urma Breaking Newsurile cu „Basescu nu a fost huiduit astazi”. @Ruxandra iaca Antena 3 a mai descoperit un loc unde a fost huiduit basescu in afara de Iasi si Focsani: „Basescu huiduit in toata tara”

 4. Da, da, breaking news: Basescu a muscat un caine, satul si el de faptul ca, de ani de zile, le ofera televiziunilor aceleasi si aceleasi motive banale de breaking news. Cate breichingniuzuri poate sa mai duca si un presedinte, pana la urma?

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s