Preoţii din Bacău îşi iau avioane Mig 21

Sună a banc, dar nu e. În Bacău un preot a cerut să aibă şi el la biserică un Mig din  acela frumos de zboară în Cer, aproape de Dumneze-Tatăl, Fiul şi Sfântul Duh. Nu de alta, dar nu se ştie niciodată când e nevoie la casa Domului de un avion de vânătoare şi, na!, să fie la îndemână! Iar ministrul Apărării a zis: facă-se voia popii. Un proiect de hotărâre de guvern iniţiat de neobosiţii militari de la MAPN prevede donarea a două avioane MIG 21, ieşite din uz, către o parohie şi un centru de pelerini din judeţul Bacău. Iaca şi bazaconia de document:

Mâine, în Adevărul, vom afla şi detaliile acestei poveşti atât de pioase de-ţi zboară mintea-n loc.

O menţiune referitoare la titlul anexei din proiectul de hotarare. De când o parohie şi un centru misionar sunt „instituţii publice”?

Anunțuri

2 gânduri despre „Preoţii din Bacău îşi iau avioane Mig 21

  1. Atat timp cat vom avea religie oficiala, institutiile respective vor fi publice. Asa vad eu lucrurile, poate gresesc. Dar, de vreme ce preotii au salarii… de la stat, fie ele cat de mici, iti poti da seama de legatura dintre biserica, politic si, mai ales, MIG-uri. 😀

    1. Parohiile nu sunt institutii publice, prin definitia legii. Poate ca ar fi bine intr-un fel sa fie. Asa ar fi obligate ca toate achiziţiile să se faca prin licitatie si de aici toata transparenta ceruta institutiilor publice.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s