Unde trăiesc românii

Avântul meu de a-mi lua pentru întâia oară ultima mea prima casă m-a purtat zilele astea pe miriştea agenturilor imobiliare şi a românetului jegos care vrea să îşi vândă hardughiile de neam prost la nişte preţuri de trebuie să munceşti până la venerabila vârstă de 134 de ani.  Poftiţi de râdeţi (de)comandat. La ce  îşi vinde românul cu sârg. Sincer aş vrea să se inventeze un dispozitiv care să mă atenţioneze când mă apropii la o distanţă mai mică de o sută de metri de unul din aceşti locatari.

Varianta serai. Sau porno serai:

Serai Shâgâdâm

Varianta Hawaii, confort doi sporit:

O gumă turbo, vă rog


Varianta „Cădea o vilă peste tine”. Vilă la 55 de mii de euro.

Această cambuză estevândută pe internet sub următorul anunţ ”Vânzare vilă Rahova.Trei camere.55.000 euro”.Şi începe: „Dacă vă doriţi o casă pe pământ într-o zonă fără pretenţii…”. Şi am putea continua:  într-o vilă fără pretenţii, sub un acoperiş fără pretenţii, cu o rezistenţă fără pretenţii.  Nu e suficient ca această prăvăleală să aibă semn de risc seismic ci  ar trebui să aibă şi atenţionare de risc la vânt cu o viteză peste 40 km/h.

Anunțuri

3 gânduri despre „Unde trăiesc românii

  1. Am o puternica senzatie de deja-vu cand ma uit la ”vila”. Ca sa nu mai zic, ca la prima vedere am citit ”daca va doriti o casa sub pamant”. Inspaimantator. Eu am pus in asteptare ideea de a cumpara o casa, pana vor cobori cu picioarele pe pamant agentii imobiliari. Sper sa se intample minunea in deceniul asta.

  2. Sa muncesc cat mi-a mai ramas din viata si inca ceva pentru a scapa de chirie si a-mi achizitiona o astfel de hardughie? Da’ ce m-am dilit in asemenea hal?
    P.S.: avea si gradina? cu pitici in ea? daca avea, ma mai gandesc, poate poate ma screm un purcoi de bani si o cumpar! :))

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s