În urma anchetei de azi, un porc a dat buzna în redacţie!

Un mare porc a venit astăzi în redacţia cotidianului „Adevărul”, după ce ziarul a publicat pe prima pagină  investigaţia mea despre relatia europarlamentarei Adina Vălean cu lobby-iştii de la Roşia Montană Gold Corporation. Se ştie că Adina Vălean  este consiliera patronului ziarului, este liberală şi  este soţia preşedintelui de partid Crin Antonescu. Porcul a venit să stabilească până unde se poate merge cu „libertatea de exprimare” şi alte vrăjeli din astea tip „cât de repede răspunde la comenzi  Audi-ul meu”.

Puteţi viziona aici imaginile surprinse de reporterul multimedia Alex Nedea.

Misteriosul personajul a dat buzna  mai întâi în biroul redactorului sef al tabloidului Click! moment în care unul din colegii mei paparazzi l-a surprins pe porc într-un instantaneu iar un reporter i-a şi tras vreo două titluri de prima pagina „Porcule, ce-ţi mai place să porţi ochelari!” sau „Porcule, de unde ţi-ai tras ochelarii?”.

Dincolo de glumă, faptul că la 24 de ore de la publicarea acestui material nu am primit un telefon care să mă anunţe că sunt  dat afară ori este o mare minune, ori Dinu Patriciu nu a citit încă presa, ori, dacă nu eşti prea sceptic, e un exemplu  că la acest ziar chiar poţi să scrii liber. (asta dacă nu te autocenzurezi).

Anunțuri

2 gânduri despre „În urma anchetei de azi, un porc a dat buzna în redacţie!

  1. Cateodata nu e bine sa zici hop, pana nu sari parleazul. In cazul tau pana nu te da afara 😉 Dar pe de alta parte e posibila si varianta aia cu „la acest ziar chiar poti sa scrii liber”. Doar traim in presa tuturor posibilitatilor 🙂 Felicitari pentru textul cu Valeanca, orice urmari ar avea!

  2. @dollo nu zic hop pana nu sar. tocmai de aia am zis „la 14 ore de la publicare” cifra pe care o voi actualiza in timp real:)

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s