Vadim: „Alex Nedea e un Bazbuzuc”

Mi-a comentat pe site Vadim  la articolul de astăzi despre el. Se simte muzica din Revista  Romania Mare

„Sunteti doi infantili, Nedea(alogen) si Mincan. Si infantili, si handicapati mental. Intriga, insa, URA voastra maladiva. Un retard nu uraste. Retardului ii e frica si de umbra lui. Voi pareti a fi loviti de sindromul Voiculeprescu – presa la comanda, sub amenintare. 1- Poti fi nabab cu un cont de 11 mii E? In cont sunt trecute si fiicele. Vadim nu’si face…”income tax”. Are un contabil. Daca el, contabilul, a gresit cu ceva, totul poate fi CORECTAT. Voi, smintitilor, latrati ca e vorba de cateva mii de lei la care n’a platit taxe. Ii poate plati si dupa 10 ani – asa e’n Jewnglishtan. Daca aceasta polologhie INFANTILA ar fi fost publicata in Jewnglishtan, eu v’as fi adus in justitie, ati fi pierdut procesul si vi s’ar fi anulat licenta de…gaze-TARI! Basbuzucilor! Nedemnilor”.

Comentariul e semnat Liviu Chilian, dar na!, o dau şi eu pe surse ca în Tricolorul: in spatele semnăturii se ascunde Vadim Tudor, aşa cum ne-a zis  „un venerabil general de securitate în retragere”, aceeaşi sursă care a declarat pentru Tricolorul ca „Bolnavul naţional”, „Chiorul”, are cancer în fază terminală.

Cu drag, Nedealogen

PS Totusi sursa poate gresi, iar Liviu Chilian ar putea fi chiar L:iviu Chilian, cunoscutul pseudonim care „omoară evrei” pe forumurile altor ziare. Cateva citate atribuite lui Liviu Chilian: „Cel mai letal instrument in crima satanica zsidaneaska este Mossad. Al doilea este DEPRAVATamentul de Staul din Uniunea Sovietica Ailalta; sinister ce nu are nimic – daa’…nimicutza -, in comun cu afacerile boborului Jewnglishtanez. DoS-ul este folosit de Zsidano-Englezi impotriva a tot ce misca in lumea aceasta in materie de…diplomadness(nebunie rasista, megalomanie jewnglishtaneza). Ilara Klintonova este o biata unealta ruginita, tocita, in ghearele Porfiricilor Satanici”

Anunțuri

3 gânduri despre „Vadim: „Alex Nedea e un Bazbuzuc”

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s