Vanghelie, profanator şi mincinos

Procurorii fac ultimele demersuri pentru a finaliza cercetările în cazul ocupării abuzive a capelei familiei Lahovari, din Cimitirul Bellu, de familia lui Marian Vanghelie. Prins cu morţii în cavoul altuia, Marian Vanghelie va răspunde în instanţă, alături de acoliţii săi, sub acuzaţiile de profanare de morminte şi falsuri în înscrisuri sub semnătură privată.

Autor: Alex Nedea

Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 4 va trimite în instanţă dosarul penal întocmit lui Marian Vanghelie şi acoliţilor săi pentru mai multe capete de acuzare în dosarul „Cavoul Lahovary”: abuz în serviciu contra intereselor persoanelor, asociere pentru săvârşirea de infracţiuni, fals în înscrisuri sub semnătură privată şi distrugerea în formă calificată.

În iunie anul trecut, „Adevărul”  arăta cum Marian Vanghelie (43 de ani), primarul sectorului 5, îşi îngropase abuziv bunicul matern, Constantin Niculae (1922-2008), şi încă o rudă, Liliana Bojan (1954-2008), în capela unde odihnea generalul erou Iacob Lahovary (1846-1907), un militar şi un diplomat român care, la sfârşitul secolului al XIX-lea, a schimbat cursul istoriei Europei. (continuarea in Adevarul)

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s