Aceşti frumoşi dobitoci care ne vor plăti pensiile

O cititoare picată la Bac ne trimite următoare propunere de subiect de investigat: ” Subiectul propus momentan din perspectiva mea ar fi Bacalaureatul. Nu inteleg deloc de ce a trebuit sa se aplice asemenea „legi „, paza la scoli, camere si mai stiu eu ce alte nebunii! pe langa toate astea cei care vor pica, vor fi demoralizati si asta nu pt ca nu au invatat ci pt ca poate la 1 materie a fost muuult cu mult mai dificil de cat isi inchipuisera.si pica.si uite asa se mai duce un vis ,neimplinit!”

Rezultatele la Bacalaureat stau aşa: din zece tineri, fată!, care s-au chinuit să se trezească gen- de dimineaţă şi să dea  Bacul,  şase au picat. Să-mi tai venele, fată. Gen- cartea e mult mai grea decât ne aşteptam. Încă un vis neîmplinit(pe lângă Lamborghini la poartă cu şofer frumos,  cum are Moni Columbeanu).

Anunțuri

Un gând despre „Aceşti frumoşi dobitoci care ne vor plăti pensiile

  1. I-auzi, demoralizati ca au fost montate camere si ca subiectele au presupus mai mult decat conjugarea verbului „a fi” sau calcularea a „2+3=?” Pai e frumos sa se duca visele asa neimplinite cum este ele? Saracutii de ei! :))

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s