Noi adevăruri în cazul „Boureanu şi fantomele”

Cătălin Tolontan aduce noi informaţii interesante în cazul uneia din firmele pe care Boureanu le-a pasat unor afacerişti „fantomă” în scopul înstrăinării datoriilor, caz pe care l-am prezentat în exclusivitate în ediţia tipărită de ieri a ziarului „Adevărul”.(Din unele motive ancheta  din păcate a fost mai promovată de paginademedia.ro decât de adevarul.ro).

Cătălin Tolontan scrie pe site-ul lui următoarele lucruri interesante:„Topanel, una dintre firmele pasate de Cristian Boureanu după ce au ajuns să aibă mari datorii, este o veche cunoştinţă a cititorilor Gazetei Sporturilor. Pe 25 mai 2010, deputatul ameninţa Gazeta cu justiţia după o investigaţie în care am descoperit că “cel puţin 12 săli de sport finanţate de ministerul Elenei Udrea folosesc panouri termoizolante furnizate de firma Topanel a colegului de partid Cristian Boureanu.

Topanel, firma la care Cristian Boureanu şi fratele său deţineau acţiuni, nu cîştiga direct licitaţiile, ci doar livra aceste panouri pentru cîştigători, o sectă de nume redundante, mai mereu aceleaşi companii.

Acum, după ce Adevărul completează cercul investigaţiilor, aflăm potrivit declaraţiilor Metecno, firmă care de fapt livra panourile, că Topanel era în bună măsură un intermediar. La firma lui Boureanu ajungeau banii publici, prin constructorii de săli de sport, dar mai apoi ei nu erau transferaţi către cei care livrau panourile folosite la săli. Sau nu în totalitate.”

Puteţi vedea noile conexiuni făcute de  Tolontan aici.

Diseară  emisiunea  „Subiectiv” de la Antena 3 va fi dedicată acestui subiect, dar vor fi trimiteri la aşa-numitul scandal de cenzură de pe adevarul.ro. Am fost invitat în emisiune, dar am refuzat să particip din respect pentru această redacţie din care nu au plecat toţi oamenii buni. 

 

Anunțuri

5 gânduri despre „Noi adevăruri în cazul „Boureanu şi fantomele”

    1. Amice, aroganta ta mă face să răspund pe măsură:
      1. Daca ai un aşa redus spirit de observaţie încât nu vezi care e exclusivitatea, imi pare rau ca ţi-ai ratat cariera in presa.
      2. comparând cele doua articole mi-ar fi ruşine să comentez, chiar şi sub anonimat. sa ai un asa subiect si sa il tratezi atat de jenant si incomplet …

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s