Epocal! S-a descoperit metroul care merge pe sub pământ

Azi dimineaţă, arheologul Cristian Popescu Piedone a făcut o descoperire senzaţională în Sectorul 4, lăsându-i mască pe toţi savanţii de renume mondial. Piedone,  ghidându-se doar pe istoria orală, a găsit legendara gură de metrou de la „Apărătorii Patriei”. Descoperirea este cu atât mai valoroasă cu cât despre ea se ştia doar din poveştile pesionarilor, salariaţilor  şi a altor fraieri care mai circulă cu Metrorexul.

Pentru cei ce nu cunosc limbajul de specialitate, metroul  este un mijloc de transport subteran pe care cetăţenii, numiţi în anale şi puleţii-alegători, îl folosesc pentru a circula zilnic la servicu în ideea de a produce bani, bani din care să plătească binecuvântatele taxe şi impozite din care să ne luăm noi  bilete de avion spre Viena când avem probleme de sănătate. ( sau spre Paris, în binefăcătoarele sesiuni de shoooopinggggg)

Cristian Popescu Piedone a descoperit şi o adevărată civilizaţie sub-terană, în jur de  2 milioane de cetăţeni ce se îngrămădesc zi de zi în acele tuneluri semi obscure. Din primele informaţii se pare că această conglomerare de scârbavnice vieţuitoare   îşi arată faţa doar în campania electorală când puhoiul iese la suprafaţă pentru a primi găleţi  cu însemnele arheologului Piedone. Dintre aceste vietăţi, unele deţin bolduri pe care le ţin ascunse pervers în buzunare!

Tot astăzi, o altă descoperire epocală a zguduit din temelii reţeaua de transport naţională. Un excentric dorind să măsoare cu rigla kilometrii de autostradă din România, şi terminând extrem de repede măsurătorile,  a dat peste ŞOC!, „Autostradă Îngropată”.Nu se ştie exact cât măsoară în prezent această magistrală descoperire,  dar un lucru pare cert pentru specialişti: este cea mai lungă Autostradă Îngropată din lume,  fără dar şi poate şi fiindcă din patru în aptru ani un nou Ctitor adaugă la ea cel puţin două-trei  mii de kilometri.  Se pare că această autostradă are mai mulţi kilometri pătraţi decât ar încăpea în mod real pe teritoriul micuţei ţări din Estul Europei.

Anunțuri

3 gânduri despre „Epocal! S-a descoperit metroul care merge pe sub pământ

  1. -Salut Domnule Premier Victor Ponta de Ani de Zile spun cu frumosul lui Domnul Mafiot Şpăgar Cristian Pedone Piedone să le spună la Mafioţii Şpăgarii Ţiganii Marian Goleac Titică Florin şi Alţi de la Primăria 4 să-mi de-a Reveratul şi Banii şi acolo la Primăria 4 au Legea lor a Romilor!

    1. -Domnule Premier Victor Ponta -Lumea din Primărie 4 este Rea fără Şpagă -NU te Alscultă-NU te Bagă în Seamnă şi NU te Ajută Nimenea şi în cine ca Primarul Cristian Popescu Piedone crezi mai mult EI Piedone ţi-ar dat un Şut în Fund să te de-a afară din Primărie 4 să te Vadă Jos la Pământ!

  2. -Alo-Alo Răspunde Mafiotule Primar Piedone toată ziua la Primăria de Şpăgari 4 te-am Sunat şi te-am Căutat. DE-CE nu vrei să vorbeşti cu Mine şi să-mi Răspunzi ce SECRETE cu Mafioţii Şpăgarii Ţiganii de la ADPP4 şi Primărie 4 MIE îmi ASCUNZI. PIEDONE când îmi dai REVERATUL şi BANI cu Mafioţii Ţiganii Tăi că -NU SCĂPAŢI de MINE şi NU vă LAŞ!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s