Solcanu a muşcat un maidanez

Familia Anghel, din Bucureşti,  a crescut un băieţel până la patru  ani. Copilul a fost mâncat de maidanezi. În urma incidentului, familia Anghel nu mai agreează ideea de maidanez în oraş. În acelaşi oraş există însă şi familia Solcanu. Familia Solcanu iubeşte maidanezii. Îi hrăneşte pe cei din faţa blocului în fiecare seară. Dar niciodată nu i-a servit pe  maidanezi  cu băieţei proprietate personală, aşa că familia Solcanu nu agreează ideea de familia Anghel.

Prin urmare, Mircea Solcanu s-a urcat cu labele pe tastatură şi a scris aşa: « Familia Anghel, sper însă ca Bunul Dumnezeu să vă ia şi celălalt copil ».

Solcanienii sunt foarte ciudaţi. Iubesc pe cel mai bun prieteni al omului, dar urăsc din toţi porii chiar omul. Solcanienii înfiinţează în cotloanele întunecoase ale minţii lor înguste nu asociaţii de protecţie a animalelor, ci de exticţie a oamenilor.

Singura veste buna este ca baiatul ăsta, Solcanu,  nu e un mamifer, deci nu poate avea pui vii şi îi hrăni cu lapte. Căci altfel, puiul solcanian s-ar fi născut direct cu mustaţă verticală sub nas, călare pe un Panzer, gata să trimită toţi copiii lumii în adăposturi speciale.

Anunțuri

4 gânduri despre „Solcanu a muşcat un maidanez

    1. Ca sa te miri tu, biet rebut al naturii! :)))) Sunt curioasa cat o sa il mai muscati de c*r pe Solcanu, pentru ca a spus exact ceea ce gandesc majoritatea bucurestenilor si oamenilor din toata tara. Hai, ”Hingher pe viata”, ”Fara Maidanezi”, ” irec” etc….vreau sa te vad cum faci spume la gura! De ce nu se aplica legea? Pentru ca autoritatile au gasit prosti ca tine sa le umfle buzunarele! Fraiereeeeee! :))))) Ooops! Ia vezi! Nu-i niciun maidanez in spatele tau? Daar in stanga? :))) Idiot retardat! 🙂

  1. dupa ce au ucis 14 oamenii si au sfasiat peste 2 milioane mafia cutomaniaca face noi si noi victime.si romanii stau ca vitele sa fie muscati de maidanezi,ei si familiile lor

  2. Mi-e scarba de „oameni” ca voi. Le numiti „javre”.. Pai care-i om si care-i caine??!! Nu va e rusine?? Cata nesimtire sa vorbiti asa despre acel om! Fiecare sa aiba opinia lui!! Care va este problema??! Eu nu am vazut nici o lacrima de la acea „mama”..sincer acum!! Ati fost ma „oamenilor” vreodata intr-un adapost public sa vedeti adevaratele proceduri??!! Voi astia care nu aveti inima!! Dumnezeu a murit degeaba pentru unii dintre voi!! RUSINE. Nu trebuie interpretat gresit, caci NIMENI nu isi doreste caini pe strada.. NIMENI!! Dar sa fie macelariti vreti??! Atunci nu pot decat sa va doresc acelasi lucru..
    In timp ce statul isi umple buzunarele, in timp ce un hingher isi ia 219 ron pe un caine prins, abandonul este in floare!!! Degeaba macelariti cand oamenii fara creier lasa caini fara numar pe la colturi.. Sterilizarea este solutia!! Pedepsirea abandonului!!
    Romania, trezeste-te!! Niciodata nu o sa rezolvati aceasta problema „omeneste” si normal!!! Pacat de tara asta!!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s