Despre

alexSurse demne de încredere, care au dorit să îşi păstreze anonimatul din motive lesne de înţeles, au făcut de curând dezvăluiri incendiare şi mai ales în premieră despre reporterul Alex Nedea. Vecinii din Iaşi îl cunosc pe Alex de când era mic. Spun despre el că era un copil liniştit, dădea
bună ziua de fiecare dată când se întâlneau cu el. Nimeni nu îşi poate explica de ce Alex a ales să se facă jurnalist la Bucureşti. “ Eu nu ştiu, maică, ce i-a trebuit. Am înţeles că face anchete cu camera ascunsă. Că şi-a pus mafia în cap. În trecut îl aleargau diverşi indivizi prin Bucureşti. Îl sunau şi în miez de noapte să îi spună să aibă grijă pe unde merge, că nu ştie niciodată cine e în urma lui”, îşi aminteşte o vecină.

Un alt cunoscut a povestit un episod senzaţional despre cariera lui Nedea. În 2008, în vreme ce filma un material despre defrişările din localitatea nemţeană Dămuc, a fost sechestrat cu tot cu echipa de filmare de câteva sute de săteni furioşi şi beţi. A fost dus într-un magazin de unde a reuşit să scape, promiţându-le localnicilor că, dacă-l lasă să plece, va da un telefon la şeful de la televiziune, să vină cu elicopterul şi să îi despăgubească pentru că a îndrăznit să filmeze jaful făcut chiar de ei. S-a ţinut parţial de cuvânt pentru că s-a întors într-o oră. Însoţit de două dube pline cu poliţişti “mascaţi”.

Chiar şi după acest episod, ieşeanului nu i-a ieşit jurnalismul din cap. A ajuns la emisiunea În premieră la începutul anului 2012, după nouă ani de lucru în presa centrală.
Alex Nedea şi-a început cariera în 2002, lucrând ca reporter la secţia Învăţământ a ziarului Adevărul. Apoi trecut pe rand pe la Jurnalul Naţional, pe la Realitatea TV şi pe la Adevărul unde a fost adesea surprins de camerele de supraveghere furând cu neruşinare meserie de la oricine îi ieşea în cale. Acum vrea să spargă banca de talent de la Carmen Avram. Veţi afla dacă va reuşi în fiecare duminică, de la ora 21.

Aceasta e ştirea. În afară  de asta, tot ce e aici e un pamflet şi trebuie tratat ca atare.

Reclame

Un gând despre „Despre

 1. Aveti cumva un nu numar de telefon al lui Lica Badescu, fost ziarist de la Romania libera, despre care ati scris cu cativa ani in urma?
  Am citit cu interes interviul dv, am fost coleg cu el la RL.Sunt ziairst, la Haifa, si lucrez in Interet. La ce adesa vi-l pot trimite si dv?
  Toate bune!
  Uli Friedberg – alureanu
  uli@isro-press.net/
  http://www.isro-press.net/

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s